Prijzen geboortekaartjes, stickers, enveloppen, DiYlabels en kraamfeest kaartjes

Met de calculator kan je berekenen wat een standaard geboortekaartje kost. De minimum afname is 25 stuks, ze worden als pakket afgeleverd. Er is keuze uit 5 verschillende papiersoorten voor standaard kaartje en 2 papiersoorten voor folie (gebroken wit & structuur papier) Vindt je het lastig om te berekenen, stuur dan een mailtje naar info@zomooi-geboortekaartjes.nl waarin je het aantal geboortekaartjes & enveloppen vermeld + extra's zoals DiY labeltjes & sluitstickers.

Met de calculator kan je eenvoudig de prijs berekenen:


Bereken je prijs

Kaart

Formaat

Envelop

Papiersoort

Hoeveel kaarten wil je ?

Hoeveel enveloppen wil je ?

Totaal

 

Prijzen geboortekaartje + DiY labeltjes:

Met de calculator kan je bereken wat het geboortekaartje kost. Wil je graag een geboortekaartje met DiY labeltjes, stuur dan een mailtje met daarin het aantal geboortekaarten dat jullie willen bestellen, vervolgens ontvang je een prijsopgave.

De minimum afname voor DIY labelkaarten is 10 stuks. De prijs voor een DiY kaart is wat hoger dan de "geboortekaartjes" de reden is dat de startkosten over een kleiner aantal kaarten verdeeld moet worden. Je kan alleen DiY labeltjes bestellen in combinatie met een geboortekaartje.

Prijzen geboortekaartje + echte foliedruk : goud , zilver, koper, rose

De prijscalculator is voor de standaard geboortekaartjes. Een ontwerp met echte goudfolie ligt qua prijs iets hoger, deze is afhankelijk van het aantal - formaat - enkel/dubbelzijdig foliedruk . Je kan een mailtje voor een prijsopgave.

Kraamfeest kaartjes

Deze uitnodigingskaartjes zijn alleen te bestellen in combinatie met een oplage geboortekaartjes en in dezelfde bestelling geplaatst. Je kan met de calculator bereken wat kosten zijn. Minimum aantal kraamfeestkaartjes is 25 stuks. Kijk hier voor een aantal mooi ontwerpen die je naar wens kan aanpassen. Zo Mooi helpt je daar graag bij !


Sluitstickers

Om jullie geboortekaartje mooi te verzenden, is er bij elk ontwerp een bijpassende sluitsticker te vinden. Zo Mooi past het lettertype en de kleur van de sluitsticker kosteloos aan zodat deze perfect bij jullie aankondiging past. Klik hier voor de complete collectie !
De stickers worden binnen 2 werkdagen na plaatsing van de bestelling verzonden. Ze komen vanaf een andere locatie per gewone post, wij adviseren deze van te voren te bestellen.


Proefdruk

Een proefdruk zonder folie op maat op papier naar keuze met een envelop in een kleur naar keuze kost € 4,21 (incl. verzending). Met de kortingscode PK01ZM kan je gebruikmaken van een éénmalige gratis proefdruk twv € 4,21 . Een proefdruk op maat met folie is een kostbaar proces, dit kan helaas niet gratis , de prijs per proefdruk is € 4,21
Meer tips en informatie over de proefdruk klik hier.


Papiersoorten

Ik krijg veel vragen over de papierkeuze -  ik controleer elke proefdruk persoonlijk en geef advies op ontwerp & papier soort. Je ontvangt een papierwaaier met alle soorten. Hier een wat uitgebreidere uitleg over de diverse mooie papierkwaliteiten !

Gebroken wit, buitenkant lichte glans :
Deze papiersoort maakt de kleur wat intenser. Mooi bij een geboortekaartje met een gekleurde achtergrond. Gebroken wit wordt ook steeds vaker gekozen voor een ontwerp waarbij een zachte uitstraling is gewenst.

Mat wit, beide zijden mat en helder witte papiersoort (+ € 0,10):
Deze papiersoort is iets dikker dan de gebroken wit en staat mooi bij ontwerpen met veel wit, clean en simple. De kleur is wat minder intens dan gebroken wit , stoer voor jongenskaartjes !

Structuur, luxe papiersoort waarin een oud holland structuur verweven zit (+ € 0,15)
Deze off white structuur papiersoort geef de watercolour ontwerpen net wat extra, hou er rekening mee dat de papiersoort wat verf opneemt. Zo mooi kijkt altijd mee en overlegd of de waterverf er wat "donkerder" ingezet moet worden voor het perfecte geboortekaartje ! Bij het gave wereldkaart geboortekaartje met goudkleur details - geen folie - geboortekaartje past deze kwaliteit heel goed.

Metallic/ Parelmoer, luxe papiersoort met parelmoerglans op beide zijden (+ € 0,20)
Deze papier kwaliteit geeft een lieve zachte glans aan het geboortekaartje en wordt voornamelijk voor meisjes ontwerpen met of zonder goudkleurige details gekozen. Het jongens geboortekaartje met goudkleurige spetters krijgt een extra intense kleur met metallic papier en de glinster is heel subtiel..

Hoogglans, gebroken wit papiersoort met buitenzijde voorzien van hoogglans uv coating ( + € 0,10)

Meestal gebruikt voor babyfoto geboortekaartjes en soms wordt deze kwaliteit gekozen voor het ontwerp met de rosegoudkleur - geen folie - achtergrond.

Enveloppen

Alle enveloppen zijn € 0,30 per stuk ongeacht kleur, minimum afname is 25 stuks. De enveloppen zijn van stevige kwaliteit (120 grams papier, gegomd, puntklep aan de lange zijde). In vierkant formaat zijn de enveloppen via deze website te bestellen in diverse kleuren. Ondertussen zijn ook voor het grote formaat langwerpig een aantal kleuropties toegevoegd. Bij het langwerpige standaard formaat 18 x 9 cm is alleen de witte envelop beschikbaar, bij alle andere formaten kan Zo Mooi op maat bestellen. De prijzen zijn afhankelijk van het aantal enveloppen dat je nodig hebt.
Klik hier voor een overzicht van de kleuren. Wil je de enveloppen van te voren bestellen om alvast de adressen te schijven, klik hier.

Logo verwijderen

Het logo ter bescherming van Zo Mooi copyright ontwerp & illustratie staat op elke kaart op de achterzijde vermeld. Bij de kraamfeest uitnodigingen is het logo bewust weggelaten omdat het kaartje zo klein is, hier geldt ook copyright. Zo Mooi plaatst het logo zo minimaal zichtbaar mogelijk op het ontwerp, maar wil je toch een geboortekaartje zonder Zo Mooi logo dan is dat mogelijk tegen een vergoeding van €20,-
Stuur een mailtje naar info@zomooi-geboortekaartjes.nl , deze optie zit niet in het automatische bestelproces !

Verzending

Bestellingen vandaag geplaatst worden de volgende werkdag verzonden met GLS en in de regel de dag erna geleverd (maandag t/m zaterdag). Bestel je in het weekend, dan wordt het pakket maandag verzonden en in de regel dinsdag geleverd. Voor een pakket dien je een handtekening te zetten voor ontvangst, indien er niemand aanwezig is dan wordt het pakket de volgende werkdag opnieuw aangeboden. Na twee afleverpogingen wordt er een bericht in de bus gedaan waar je het pakket kunt afhalen. De algemene voorwaarden van GLS of PostNL zijn van toepassing op alle verzendingen. Voor verzending en ontvangst proefdruk geboortekaartje klik hier.

Een foliedruk bestelling heeft een langere levertijd. Het aanbrengen van de folie is een tijdsintensief proces met verschillende drukgangen waartussen een droogtijd zit. De levertijd kan daarom nooit worden verkort. Voor foliedruk geldt een levertijd van 3 tot 4 werkdagen. Dit geldt zowel voor de proefdruk als voor de oplage geboortekaartjes.

Verzendkosten met GLS van een pakket kaarten en/of enveloppen

Binnen Nederland € 4,95
Naar België € 11,25
Binnen Europa € 17,50

Betaling

Je kunt bij ons je bestelling veilig en direct betalen met Ideal, Credit Card of Mister Cash ( voor België)