Alle hippe geboortekaartjes meisje:

Lieve geboortekaartjes met mooi illustraties en details. In de collectie staan veel langwerpige formaten. Als je liever een vierkant dubbel geboortekaartje wil, dan zet ik het ontwerp natuurlijk kosteloos voor je om ! Steeds vaker wordt het babykaartje gecombineerd met een kraamfeest uitnodiging, neem een kijkje in de collectie - of ontwerp zelf je bijpassende kraamfeest kaartje.


Lief, origineel en hip geboortekaartje voor meisje

Trend:Langwerpig geboortekaartje meisje

Het langwerpige geboortekaartje is dé trend van dit seizoen en helemaal hip met een DIY labeltje of fotostrip. De ontwerpen speciaal voor een DIY labeltje zijn eenvoudig in de ontwerptool aan te passen in kleur, zo maak je zelf een uniek geboortekaartje voor je dochter.

Hippe kleuren in tijdloze en trendy ontwerpen

Roze blijft altijd een favoriet in diverse nuances, van licht tot oudroze.  Monochrome met een vleugje kleur zie je niet alleen bij de jongens maar ook bij de meisjes ! Stoere ontwerpen met een zachte uitstraling. Okergeel komt steeds meer in beeld - Zo Mooi gebruikt deze kleur met plezier voor de confetti kaartjes.

"You are gold baby solid gold"

De goudkleur is al een tijdje een trend bij geboortekaartjes. De subtiele details, zoals een hartje of sterretje, maken het ontwerp vaak nog net iets unieker.
In de ontwerpen van Zo Mooi komt de goudkleur bij diverse hippe stijlen zoals botanisch, waterverf of een eenvoudig veertje. Met een bijpassende sluitsticker maak je de aankondiging van je kindje extra feestelijk ! De roségoud kleur zie je steeds meer in het modebeeld en ook bij de geboortekaartjes is het een prachtig detail. Zo Mooi verwerkt het subtiel in hartjes en slinger en ook heel nadrukkelijk als achtergrond die er prachtig uitziet op de metallic papiersoort.