Hippe DIY labeltjes passend bij de geboortekaartjes

Maak de aankondiging van jullie kindje compleet met een DIY labeltje en fotostrip. Het geboortekaartje krijgt zo een extra feestelijke uitstraling. Staat het ontwerp van jullie geboortekaartje er nog niet tussen? Neem contact met ons op en wij plaatsen het ontwerp in de webshop.

DIY langwerpige smalle labeltjes

Je kunt de labeltjes zelf knippen/snijden langs de stippellijn. Vervolgens maak je er een gaatje in en haal je er een leuk zwart/wit (te koop bij de Hema) of gekleurd touwtje doorheen.  Per kaart 9 labeltjes met een breedte van 2cm. Zelf knippen en een gaatje maken.

DIY babyfoto hangtag

Je kunt de labeltjes zelf knippen/snijden langs de stippellijn. Vervolgens kun je ervoor kiezen om het kaartje samen met het geboortekaartje in een touwtje te wikkelen of je maak je er een gaatje in.  Per kaart 4 fotolabels met afmeting 4cm x 3cm. Zelf knippen en eventueel een gaatje maken.

DIY Baby Fotostrip

Prachtig is deze fotostrip! Met de foto's van jullie kindje erin en qua ontwerp gecombineerd met jullie geboortekaartje, wordt het een hele mooie persoonlijke aankondiging. Wij helpen hier graag vrijblijvend en kosteloos met het samenstellen van de fotostrip, je kunt ons de foto's doorsturen en jullie wensen, wij plaatsen dan een voorstel in jullie account. Alleen het doormidden snijden moet je dan nog zelf doen. Wij raden aan om voor het formaat 18cm x 9cm te gaan, de gesneden fotostrip heeft de afmeting 18cm x 4,5cm. Je kunt er nog voor kiezen om bovenin een gaatje te maken, maar deze fotostrip en geboortekaartjes samenbinden met een touwtje is ook mooi!

 

Geboortekaartjes + DIY labeltje en babyfoto strips inspiratie

Op Instagram plaatsen wij regelmatig foto's van onze eigen DIY activiteiten ter inspiratie. Heb je hulp nodig bij het plaatsen van de foto's of tekst op deze leuke DIY labeltjes? Wij helpen graag, neem contact met ons op.