Geboortekaartjes met goudkleur of echte folie

De mooiste geboortekaartjes met goud kleur of folie details

Heb je een geboortekaartje gezien en wil je graag echte goudfolie in plaats van de goudkleur? Dat kan natuurlijk. Zet het kaartje waar je verliefd op bent geworden in je account en stuur een mailtje naar info@zomooi-geboortekaartjes.nl  met het aantal geboortekaartjes dat je nodig hebt en je wensen.
Voor goudfolie geldt een minimum order aantal van 50 stuks , de prijs ligt iets hoger dan de prijzen op de website voor de standaard kaartjes - dit heeft te maken met zowel de goudfoliedruk als de dikkere papiersoort. De prijs is afhankelijk van de order grootte, dubbelzijdig- of enkelzijdig foliedruk en het formaat van het geboortekaartje. Daarom staan er geen standaard prijzen op de website, je ontvangt de prijsopgave per mail !

zo mooi geboortekaartje meisje folie wereldkaart lief uniek origineel bijzonder trend    zo mooi geboortekaartjes folie jongen goud stoer uniek babynaam lief origineel   zo mooi geboortekaartjes folie stoer lief wereldkaart jongen bijzonder goud

Proefdruk Folie

Een proefdruk met echte goudfolie van jullie geboortekaartje op maat is mogelijk en kost € 7,50 voor een enkel kaartje en € 12,50 voor een dubbel formaat (daar is de gratis code al in mindering gebracht)
Heb je al een gratis proefdruk ontvangen , dan is de prijs van een proefdruk met folie € 12,50 voor een enkel kaartje en € 17,- voor een dubbel formaat
Je kunt ook op instagram kijken, daar staan een aantal folie kaartjes te shinen !
Let op - De levertijd van goudfolie is : enkelzijdig 3 werkdagen, dubbelzijdig 4 werkdagen. Dit geldt zowel voor de proefdruk als voor de oplage geboortekaartjes.