Sluitstickers

Hippe trendy sluitstickers om te zoenen zo mooi.

Het geboortekaartje mooi verzenden in een envelop met bijpassende sluitzegel

Zo Mooi heeft een uitgebreid aanbod van stoere, lieve en originele sluitstickers waarmee je de envelop kunt versieren. Natuurlijk in de basis geboortekaartjes kleuren zoals zachtroze en oudroze, trend kleur denim blauw of babyblauw.  De hippe kleuren en ontwerpen heeft Zo Mooi ook uitgebreid in de collectie: gaaf waterverf , hippe stippen, stoere pijltjes, veertjes en nog veel meer. Trend van nu is goud en roze goud, bij de sluitsticker komt die terug in de hartjes en sterretjes. Levertijd 2 werkdagen.

Sluitsticker op maat voor de aankondiging van jullie zoon of dochter

Een sticker op maat met de naam van jullie kindje of een afbeelding is ook mogelijk, klik de optie aan in het bestelproces en mail je wensen naar monique@zomooi-geboortekaartjes.nl.
Het aanpassen van kleur-tekst-ontwerp is gratis.  diameter 4 cm | A4 met 24 stickers | prijs per vel

De stickers worden op een matte kwaliteit stickerpapier gedrukt, bij deze papiersoort kan Zo Mooi op maat drukken. Heb je het geboortekaartje niet bij Zo Mooi gekocht, maar zie je een onweerstaanbare sluitsticker, dan ben je hier ook welkom! Met een sluitsticker kun je de aankondiging een stoere of lieve uitstraling geven en bovendien staan ze prachtig op zowel witte, kraft als goudkleurige enveloppen.

 

Winkelwagen

Geen producten