Proefdruk van het geboortekaartje waar jullie verliefd op zijn geworden

Hoera je bent zwanger en je verliefd geworden op een geboortekaartje van Zo Mooi !

Zodra je een geboortekaartje hebt gekozen voor je kindje, wil je graag een proefdruk zien. Zo Mooi geeft 1 proefdruk  t.w.v. € 4,21 cadeau voor een geboortekaartje zonder folie. Gebruik daarvoor de code PK01ZM . Een geboortekaartje met folie op maat drukken is een nog kostbaarer proces en kan niet gratis, de prijs is € 4,21. Om maximaal gebruik van te maken van de proefdruk adviseert Zo Mooi:

Aanpassen geboortekaartje naar eigen wens

Het is extra leuk om het geboortekaartje alvast aan te passen met de naam van jullie zoon of dochter, de uitgerekende geboortedatum en jullie persoonlijke gegevens.
Je kunt elementen toevoegen , lettertype en kleuren aanpassen - de illustratie map staat vol met hartjes,pijlen, waterverf, goudkleur en nog veel meer. Wekelijks worden meer hippe en trendy elementen toegevoegd!

 

Advies ontwerp geboortekaartje

Zo Mooi controleert altijd de proefdruk om te checken of er bijvoorbeeld geen details te dicht bij de rand staat. Regelmatig geven klanten aan dat ze het heel fijn vinden dat Zo Mooi even meekijkt en advies geeft. Mocht je wensen hebben die wat lastig zijn om zelf te veranderen, vraag gerust VOORDAT je de proefbestelling plaatst of wij dat van je kunnen overnemen. Dat doen wij graag en kosteloos.

Papierkeuze geboortekaartje

De papiersoort heeft veel invloed op de look & feel van het geboortekaartje voor jullie zoon of dochter. Bij veel wit in de ontwerpen, past bijvoorbeeld de mat wit of structuur kwaliteit mooi bij. Bij de trend goud/roségoud geeft het metallic - zachte parelmoer glans - net dat beetje extra. Wil je een intense kleur, kies dan voor gebroken wit papier. Je ontvangt in het proefpakket een papierwaaier met alle soorten. Zo Mooi geeft papier advies vóórdat de proefdruk wordt verzonden. Goudfolie kan alleen gedrukt worden op gebroken wit of linnenstructuur papier.

Prijs proefdruk standaard geboortekaartje

De eerste proefdruk is voor de klant gratis. Zo Mooi betaald de drukker voor de handeling, het drukken van 1 exemplaar en de papierwaaier. Dan is het wel zo fijn dat dit kaartje al zo goed mogelijk bij jullie wensen aansluit. En als je erg twijfelt tussen ontwerpen, stel dan de aanvraag van het proefkaartje nog even uit. Elke week komen nieuwe ontwerpen in de collectie van Zo Mooi.

Verzending Proefdruk geboortekaartje

De proefdrukken worden met de "gewone" post verstuurd. Hierbij is Zo Mooi afhankelijk van de PTTpost qua aflevering.  De aflevering duurt ongeveer 1 - 4 werkdagen. Verzenden met pakketpost/track&trace code is niet te betalen voor proefdrukken. De orders worden vanzelfsprekend wel met pakketpost verzonden.
Hierbij een overzicht van de aflevermomenten van PTT Post. Zoals je kunt zien wordt op maandag geen post bezorgt. Hou daar rekening mee bij het aanvragen van de proefdruk.

En proefdruk met echte folie duurt een dag langer dan zonder folie:


Gepost op

Bezorgd voor 18:00 uur op

Maandag

Dinsdag

Dinsdag

Woensdag

Woensdag

Donderdag

Donderdag

Vrijdag

Vrijdag

Zaterdag

Zaterdag

Dinsdag