Zelf je geboortekaartje ontwerpen in de stijl van Zo Mooi


Ontwerp zelf je geboortekaartje

Ontwerp zelf een uniek geboortekaartje voor je kindje! Er staan veel leuke elementen in de beeldbank van de ontwerptool. Je hebt ook keuze uit meerdere trendy achtergronden, zoals kraft en kurk. Maak gebruik van de elementen in de ontwerptool óf voeg je eigen foto's en beelden toe.

Geen Logo

Zo Mooi plaatst geen logo op de achterkant van het geboortekaartje.

Gratis proefkaart van het geboortekaartje aanvragen

Wij raden je aan om het geboortekaartje in het echt te bekijken vóór je de bestelling plaatst. Je kan met de code PK01ZM een gratis proefkaart aanvragen, je ontvangt dan tevens onze papierwaaier met 5 soorten papier om uit te kiezen.

Papierkeuze advies

Mocht je een ontwerp hebben gemaakt met veel wit, dan raden wij aan om te kiezen voor de papierkwaliteit "Mat Wit". Dit is een stevige spierwitte kwaliteit waarbij je geboortekaart er extra fris uit komt te zien. Een watercolour achtergrond ziet er mooi uit op  "Structuur" papier, het geeft het geboortekaartje een oud hollandse look en feel.

Advies van Zo Mooi

Heb je het kaartje ontworpen en wil je dat wij nog even meekijken? Dat doen wij graag, neem contact met ons op voor een kosteloos advies.

Mooi je geboortekaartje verzenden met sluitsticker en postzegel

Het is extra compleet als je een zelf ontworpen geboortekaartje verstuurd met een bijpassende sluitsticker. Geef je wensen voor de sluitsticker aan ons door en wij plaatsen die kosteloos in je account. Ook een postzegel ontwerp op maat ontwerpen wij graag voor je, je kunt vervolgens de postzegels via de website van PostNL kopen. Klik hier voor meer informatie