Alle geboortekaartjes voor jongens en meisjes

Geboortekaartjes om te zoenen zo mooi

In onze collectie vind je hippe unieke ontwerpen én tijdloze geboortekaartjes met zachte kleuren en het hart als middelpunt.. De details kan je eenvoudig zelf in de ontwerptool aanpassen, zo creeër je een eigen kaartje helemaal naar wens. Wij raden je aan om een gratis proefdruk aan te vragen met de code PK01ZM, zo kan je het beste de kleuren beoordelen. Een kleine aanpassing in het kaartje is gratis. Wij vinden het leuk om even mee te kijken en vrijblijvend te adviseren tijdens je ontwerp proces, dus schroom niet om contact op te nemen!

 

Zwanger en je aan het oriënteren op een geboortekaartje?

Je kan je favoriete kaartjes alvast opslaan, daarvoor moet je eerst even inloggen (rechts bovenin). Wij raden aan om het bewerken van je kaartje(s) op de computer te doen, mobile is ideaal voor de eerste selectie maar - tenzij je over extreem goede coördinatie en ogen beschikt- net iets te klein beeldscherm om makkelijk en snel je perfecte geboortekaartje te ontwerpen. Mocht je hulp nodig hebben bij het plaatsen van de teksten of wil je dat we even meekijken met de veranderingen die je hebt aangebracht? Dat doen we met plezier !

Het geboortekaartje mooi verzenden met sluitsticker

Bij elk kaartje ontwerpen wij een bijpassende sluitsticker. Het staat heel gaaf op de envelop en je bent sneller klaar met dichtplakken. Wil je graag een sluitsticker op maat, neem dan even contact met ons op en geef je wensen door. De verzending van je geboortekaartje ziet er nóg gaver uit met een bijpassende postzegel. Staan de sluitsticker en postzegel van je kaartje er nog niet tussen? Geef ons een seintje en wij plaatsen die in de webhop.