Blije klanten reacties::

"Wij kozen voor een geboortekaartje uit de sterrenbeeld collectie  en wisten niet zeker of Noah een steenbokje of waterman zou zijn. Zo Mooi plaatste 2 ontwerpen op maat in onze account zodat wij na de geboorte nergens meer over na hoefden te denken. Heerlijk ontspannend was dat :) " Elle

"Wij zijn heel blij met ons mooie geboortekaartje. De ontwerpster Monique reageerde snel op onze vragen over aanpassingen en naast het advies was het ontwerp ook supersnel aangepast in onze account" Marieke

"We krijgen veel leuke reacties op ons geboortekaartje met DIY-labels. Het persoonlijke contact met de ontwerpster van Zo Mooi verliep snel en soepel. Wij komen zeker weer terug!" Annemieke

"Ons geboortekaartje is op maat gemaakt, wij hebben zelf het ontwerp aangepast met goudkleurige hartjes uit de illustratie map. Heel blij met het resultaat en het unieke kaartje voor ons dochtertje" Suzanne

"Wij zijn heel blij met ons stoere geboortekaartje voor onze zoon. De sticker op maat gaf zelfs de envelop precies de uitstraling die wij voor ogen hadden " Esther

Een uniek kaartje op maat Gratis proefdruk geboortekaartjes Zo Mooi voor jongens en meisjes

Je hebt een ontwerp uitgekozen waar je blij van wordt. De volgende stap is het aanpassen van het kaartje qua tekst, details of misschien samenvoegen van verschillende kaarten in één ontwerp. Dat is allemaal mogelijk. Een kleine aanpassing is gratis. Wil je een grotere verandering in het ontwerp dat vragen wij daar een vergoeding voor. Hierbij de diverse opties.

Kaartje op maat in de stijl van Zo Mooi

Belangrijk: Het is handig voor een snelle en duidelijke communicatie dat je het geboortekaartje opslaat in je account. Vervolgens kunnen wij makkelijk even meekijken en een aangepast ontwerp in je account plaatsen.

Hulp bij de opmaak van de tekst in het geboortekaartje van je keuze:

In de ontwerptool is veel mogelijk, je kunt eenvoudig teksten aanpassen en de kleur en grootte wijzigen. Twijfel je aan de plaatsing van de teksten? Wij kijken kosteloos even met je mee en plaatsen binnen 1 werkdag een voorstel in je account.

Kleine aanpassing in het ontwerp van het geboortekaartje:

Dat is bij ons gratis ! Je kunt zelf in de ontwerptool allerlei elementen in het kaartje aanpassen, dat kan natuurlijk even onwennig zijn als je nog niet eerder met de tool hebt gewerkt. Voor ons een kleine moeite en voor jullie een groot plezier..
Onder een kleine aanpassing verstaan wij : de achtergrondkleur van de kaart, het verschuiven van bestaande elementen of het toevoegen van een element. Wij plaatsen binnen 2 werkdagen een voorstel in je account.

Ontwerp op maat:

Wil je graag twee ontwerpen samenvoegen tot een geboortekaartje of gebaseerd op een bestaand ontwerp een uniek nieuw kaartje bestellen? Plaats dan eerste de ontwerpen in je account en neem vervolgens contact met ons op, na overleg sturen wij een offerte ter akkoord en vervolgens gaan wij aan de slag. Wij plaatsen binnen 3 werkdagen een voorstel in je account. Afhankelijk van de complexiteit van de wens ligt het bedrag tussen €50 - €75 .

Je kunt in de ontwerptool linksboven op de button klikken en daar je wensen invullen (eerst het geboortekaartje in je account opslaan)

Postzegel op maat:

Wil je het verzenden van je geboortekaartjes helemaal af maken? Kies dan voor een originele postzegel.
Via postnl kun je een velletje laten drukken 10 stuks voor €10,45 
Het ontwerp omzetten naar een bestand dat je hiervoor kunt gebruiken kost slechts €5,-. Je kunt natuurlijk ook kiezen uit de collectie van Zo Mooi.