Hippe DIY labeltjes passend bij de geboortekaartjes

Maak de aankondiging van jullie kindje compleet met een DIY labeltje met tekst en een foto. Het geboortekaartje krijgt zo een extra feestelijke uitstraling. Staat het ontwerp van jullie geboortekaartje er nog niet tussen? Neem contact met ons op en wij plaatsen het ontwerp in de webshop.

DIY langwerpige smalle labeltjes

Je kunt de labeltjes zelf knippen/snijden langs de stippellijn. Vervolgens maak je er een gaatje in en haal je er een leuk zwart/wit , goud of gekleurd touwtje doorheen.  Per kaart 9 labeltjes met een breedte van 2cm. Zelf knippen en een gaatje maken.

DIY babyfoto hangtag

Je kunt de labeltjes zelf knippen/snijden langs de stippellijn. Vervolgens kun je ervoor kiezen om het kaartje samen met het geboortekaartje in een touwtje te wikkelen of je maak je er een gaatje in.  Er zijn diverse fotokaarten met verschillende afmetingen per labeltje. Je kan het beste eerst een proefdruk bestellen met de code PK01ZM, vervolgens knip je een stukje papier uit van het formaat dat jullie graag willen en kijk je of dit mooi staat op het ontwerp.